دارو، عامل بهبود یا ابتلا به آلزایمر؟

تحقیقات گسترده‌ای بر روی درک تأثیرات مواد شیمیایی و داروهای آلزایمر انجام شده است. طبق داده‌های موجود تا سپتامبر ۲۰۲۱، این مواد شیمیایی شامل برخی آفت‌کش‌ها، فلزات سنگین مانند سرب، آلومینیوم و حلال‌های صنعتی می‌باشد. در برخی از مطالعات رابطه بالقوه بین استفاده از این داروها و خطر ابتلا به آلزایمر را بررسی کرده اند. علاوه بر این، محققان تأثیر داروهای خاص، از جمله داروهایی که برای بیماری‌های قلبی عروقی یا برخی اختلالات روانپزشکی استفاده می‌شوند، بر شروع یا پیشرفت بیماری آلزایمر را بررسی شده کرده‌اند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که علل آلزایمر پیچیده و چند عاملی است. به همین خاطر هیچ ماده شیمیایی یا دارویی به طور قطعی برای درمان یا پیشگیری از این بیماری تولید نشده است.

تحقیقات نشان می‌دهند که برخی از مواد شیمیایی و داروها ممکن است بر شروع زودهنگام بیماری آلزایمر تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض برخی از سموم یا مواد شیمیایی محیطی، مانند آفت کش‌ها، فلزات سنگین و آلاینده‌های هوا، با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است.

برخی تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده طولانی مدت از برخی داروها، مانند انواع خاصی از داروهای آنتی کولینرژیک که برای آلرژی، مشکلات خواب یا افسردگی استفاده می‌شوند، ممکن است با افزایش خطر زوال عقل یا زوال شناختی، از جمله بیماری آلزایمر، مرتبط باشد.

محصولات مرتبط

نوشته قبلی

غذای صنعتی، عامل آلزایمر؟

نوشته بعدی

دلیل اصلی کاهش باروری مردان در دنیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید